Lu Gia Jen en het Coronavirus.

Het rondwarende Corona (COVID-19) virus zal niemand zijn ontgaan.

Om verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te beperken volgt Lu Gia Jen de richtlijnen en eventuele verboden van het RIVM, de overheid, de JBN en het NOC-NSF.
Hierom gaan de volgende evenementen niet door:

• Workshops karate, jiu jitsu en pencak silat op 22 maart 2020
• Kobujitsustage op 28 maart 2020
• Het Eurojudotoernooi “Denemarken” op 29 maart 2020

De Algemene Ledenvergadering op 8 april is voor onbepaalde tijd uitgesteld.

Verder zullen alle trainingen volgens de nieuwe richtlijnen van NOC NSF en de judobond Nederland vanaf vrijdag 13 maart tot in elk geval 20 mei 2020 geen doorgang kunnen vinden.
Het kabinet heeft voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Dit in combinatie met het feit dat we te maken hebben met contactsporten waar sporters binnen anderhalve meter acteren, en de kans op besmetting het grootst is. De JBN adviseert alle clubs en sporters in Nederland deze oproep op te volgen.

Dit houdt dus in dat ALLE activiteiten, zoals bijvoorbeeld examens niet doorgaan.

HET JEUGDKAMP GAAT VANWEGE DE LAATST OPGELEGDE MAATREGELEN  NIET DOOR. DEELNEMERS WORDEN VIA E-MAIL HIEROVER NADER GEÏNFORMEERD.

Wij houden jullie via dit medium op de hoogte en hopen jullie zo snel mogelijk en in goede gezondheid weer op de club te treffen.

CONTRIBUTIE LU GIA JEN TIJDENS DE CORONACRISIS

CONTRIBUTIE LU GIA JEN TIJDENS DE CORONACRISIS

Doe mee aan de

oefeningen!

GoFit! 1

GoFit! 2

GoFit! 3

AikiTaiso Les 1

AikiTaiso Les 2

AikiTaiso Les 3

Judo Wedstrijden

Judo is een inmiddels alom bekende sport. Iedereen heeft wel eens van Anton Geesink, Willem Ruska, Dennis en Elco van der Geest, Edith Bosch, Mark Huizinga, Kim Polling en Noël van 't End gehoord. Judo is een sport voor iedereen vanaf 2½ jaar. Het is behalve een wedstrijdsport ook een sport met een groot spelelement

Lees meer

Jiu Jitsu Martial art

Jiu-Jitsu is al eeuwen oud en is puur bedoeld als zelfverdedigingskunst, waarbij het Judo afgeleid is als zijnde het competitie element. In de jaren voor de tweede wereld oorlog was Jiu-Jitsu de meest bekende verdedigingskunst en was zelfs bekender dan Judo.

Lees meer
Karate-Johan_fr

Karate Shotokan

Karate is een vechtkunst die is ontstaan op de Ryukyu-eilanden, waaronder het eiland Okinawa, Japan. Bij karate ligt de nadruk vooral op het gebruik van stoot-, trap- en afweertechnieken (te-waza, geri-waza en uke-waza).

Lees meer
Aikido

Aikido Aikikai

Aikido kun je zien of ervaren als bewegingskunst, filosofie en zelfverdediging. Het onder controle brengen van de aanvaller staat voorop en de geoefende Aikidoka beschikt over vele mogelijkheden om dit doel te bereiken.

Lees meer
Judo-Mark Ferry-dc

Judo Recreatief

Judo is een inmiddels alom bekende sport. Iedereen heeft wel eens van Anton Geesink, Willem Ruska, Dennis en Elco van der Geest, Edith Bosch, Mark Huizinga, Kim Polling en Noël van 't End gehoord. Recreatief judo is een sport voor iedereen vanaf 2½ jaar. Het is behalve een wedstrijdsport ook een sport met een groot spelelement. Alle aspecten van het bewegen komen in judo tot uiting: rennen, draaien, keren, vallen. Het is daardoor een uitermate geschikte sport voor kinderen met een motorische achterstand, maar ook voor kinderen die hun energie kwijt moeten.

Lees meer

Kobujutsu Martial art

Okinawa, het grootste eiland van de Ryu Kyu archipel, heeft een eeuwenlange traditie op het gebied van vechtkunsten. Gedurende de 7e eeuw zijn de Chinese vechtkunsten, via diplomatieke en culturele missies naar Okinawa gekomen. De beoefening van ongewapende vechtkunst werd in Okinawa ongekend populair, evenals het zich oefenen in het gebruik van eenvoudige boerenlandgereedschappen als wapen. Deze vechtkunst kreeg bekendheid onder de naam kobu-jutsu (Kobudo).

Lees meer

Pencak Silat Martial art

Pencak Silat is een gevecht of Zelfverdedigingskunst afkomstig uit Zuidoost Azië. De naam Pencak Silat wordt gebruikt in Indonesië. In Maleisië spreekt men over Bersilat en in de Filippijnen over Kali Silat. Pencak betekent letterlijk gespecialiseerde beweging(en). Silat staat in dit verband voor bliksemsnel uitgevoerd. Bersilat betekent 'bezig zijn met silat', dus het beoefenen van Pencak Silat.

Lees meer

IRJT 2020

Waarom

Sporten?

Er zijn meerdere redenen om te gaan sporten, voor zowel je lichamelijk als geestelijke gesteldheid is het belangrijk.

Het intensieve contact tussen de  beoefenaars van Aziatische zelfverdedigingssporten wordt gebruikt om een constructieve relatie te ontwikkelen of te versterken. Ook zijn deze sporten een goede manier om omgangsvormen en gedragsregels te benadrukken en positief gedrag te stimuleren.

Bescheidenheid, zelfredzaamheid, zelfvertrouwen, respect en discipline zijn dan ook waarden die centraal staan in vrijwel alle zelfverdedingsdisciplines. Tijdens de trainingen wordt er veel bij deze termen stil gestaan, zowel tijdens het oefenen als op de rustmomenten.    Bovendien bevorderen onze sporten  de, voor met name jongere kinderen, zo belangrijke motorische vaardigheden en het concentratievermogen.

 • Zelfvertrouwen
 • Reactie vermogen
 • Uithoudingsvermogen
 • Tactiek
 • Kracht

Aangesloten bij:

.
.
.
.
.
.
Over ons

Waarom kiezen voor Lu Gia Jen

 • Gediplomeerde Leraren
  Alle leraren zijn rijkserkend Judo Bond gecertificeerd.
 • Grote Dojo's
  Wij beschikken over 2 grote Dojo's Waardoor er verschillende disciplines tegelijkertijd kunnen worden beoefend.
 • Lage Prijzen
  Wij hanteren lage abonnementsgelden omdat sporten voor iedereen bereikbaar moet zijn! (Wij accepteren ook de ooievaarspas).
 • Activiteiten
  Wij organiseren veel activiteiten voor jong en oud.
 • Wedstrijd Judo
  Wij begeleiden ook wedstrijd Judoka's.
 • Budo School
  Bij ons kun je voor een maandelijks bedrag alle sporten/martial arts beoefenen.

-0%

Geen korting maar voor 25 euro per maand

kun je elke dag komen sporten!
Alle budo disciplines

Vragen?

Vul onderstaand formulier in.

  Let op!

  Aankomende Activiteiten

  Onze leraren

  Leer ze kennen

  Zie onderstaand een aantal leraren van onze vereniging.

  Leden

  Leden aan het woord

  Milan
  Milan

  Hoi ik ben Milan en ik judo al een aantal jaar bij Lugiajen! Sinds een jaartje doe ik er ook Jiu jitsu bij, wat ik ook super leuk vindt! Ik heb bij beide sporten leraren die erg aardig en lief zijn! Verder doe ik met judo ook vaak aan de wedstrijden mee, de wedstrijden bij Lugiajen zelf zijn altijd erg leuk! Ook kijk ik al weer erg uit naar het volgende judo kamp!!! Milan

  Noah

  Ik zit al 6,5 jaar op judo. Ik zit ook in de wedstrijdklas, daar leer je technieken om tijdens de Randories te oefenen. Ik train ook op de zaterdag maar kan niet kiezen welke les ik leuker vind. Wat ik wel super leuk vind is KAMP!!! Spelletjes en kattenkwaad uithalen zijn mijn hobby maar ik ga los op de bonte avond! Box Noah

  Marit

  Ik judo al vanaf dat ik 3,5 jaar ben bij Lu Gia Jen. Ik vind de lessen super leuk. Maar nog leuker vind ik KAMP... We doen daar veel spellen en de thema’s zijn grappig. Mijn leukste kamp was sprookjes maar dan anders. Hier moest je verliezen om te winnen! De leerkrachten zijn ook altijd verkleed en maken er een mooi verhaal van. Lieve groet Marit

  Laatste nieuws

  Algemeen

  17 mei, 2021/ 114

  Van de voorzitter: “Goed Nieuws”

  Van de voorzitter: “Goed Nieuws” Regels voor binnensport (zoals door de gemeente is voorgeschreven) Na lange tijd is binnensport weer toegestaan. Uiteraard gelden er wel een aantal regels. Voor personen vanaf 18 jaar geldt een maximum aantal van 30 personen per ruimte en zij houden altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Sporten mag ind …

  25 februari, 2021/ 136

  Corona Update van de Voorzitter

  van de voorzitter Na weer een persconferentie is het opnieuw mijn beurt om naar de achterban van Lu Gia Jen te reageren. Vrolijk kunnen we er nog niet van worden. Heb ik in mijn eerdere bijdragen onder andere gesproken over energie en geduld (patiënt) welke beiden op de proef worden gesteld. De energie die we graag kwijt willen op bv de tatami moeten …

  Wilt u altijd op de hoogte blijven?
  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief