Johan

4e dan karate, 2e dan Judo

Lid sinds: 1993
Specialisatie: Karate, Judo

  Over mij

  Ik ben Johan geboren en getogen in Maassluis en al vele jaren woonachtig in Den Haag. Ik ben op 7 jarige leeftijd begonnen met het judo. Ik heb hierin diverse wedstrijden en toernooien gedraaid. Ik heb op 14 jarige leeftijd het karate opgepakt en ook hier diverse toernooien en wedstrijden gedaan. Ik heb dan ook in beiden sporten diverse dan graden behaald. Ik sta nog wekelijks op de tatami met heel veel plezier.

  Ervaring

  Instructeur Karate, CIOS, Docent weerbaarheid en agressieregulatie, Licentie Omgaan met pesten en groepsdruk in het basisonderwijs.

  In 1994 ben ik lid geworden van Lu Gia Jen en ben ik daar begonnen met karate. Het judo had ik reeds al opgepakt en ik trainde destijds in Maassluis bij Budosport Mahorokan. Ik ben mij steeds meer gaan richten op het karate en heb ook de switch gemaakt met het judo om te gaan trainen bij Lu Gia Jen.

  Na diverse toernooien en wedstrijden in het judo en karate heb ik bij beiden diverse dan graden behaald. Ik ben gaan lesgeven in het karate en ben mij steeds meer gaan ontwikkelen in de diverse didactische en pedagogische werkvormen om het beste onderwijs aan te bieden. Ik doe dit al vele jaren met heel veel plezier samen met diverse vrienden. Je kan dan ook spreken van een nauwe band en een groot sociaal netwerk binnen onze ‘familie’ vereniging.

  Lu Gia Jen kenmerkt zich door een diversiteit van sporten aan te bieden op recreatief en wedstijd gebied. Door de familiaire sfeer en het grote sociale netwerk waar met veel plezier lessen worden aangeboden kenmerkt Lu Gia Jen zich als een budosportvereniging waar één ieder welkom is.

  Wilt u altijd op de hoogte blijven?
  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief