Jorg Aartsen

Pencak Silat Rode sjerp.
Braziliaans Jiu Jitsu Bruine band.

Lid sinds: 2010
Specialisatie:
Pencak Silat en Braziliaans Jiu Jitsu

  Over mij

  Hallo, mijn naam is Jorg Aartsen. Op het moment van schrijven ben ik 40 jaar oud. Ik ben sinds 1999 lid van Bersilat en beoefen hier onder leiding van dhr. H. Bijl Pukulan Betawi. In de begin jaren heb ik me vooral bezig gehouden met niveau training en wedstrijden. Sinds de graduatie naar Pelatih madya-tingkat 3 ben ik me meer bezig gaan houden met les geven en de Beladiri (zelfverdediging).

  Brazilliaans Jiu Jitsu beoefen ik niet bij Bersilat/ Lu Gia Jen maar heeft me wel een completere vechtsporter gemaakt. In me lessen komt met enige regelmaat wat van deze gevechtskunst naar de mat.

  Ervaring

  Leraar krijgskunsten Pencak Silat, Pukulan Betawi. Nederlandse federatie voor krijgskunsten.

  Na dat Bersilat is in getrokken bij Lu Gia Jen ben ik ook lid geworden van de club. Als lid kan je meerdere budo disciplines beoefenen. Hier heb ik ook zeker gebruik van gemaakt om te bepalen wat een goede aanvulling is om een meer completere vechtsporter te zijn. Zo heb ik kennis kunnen maken met traditioneel jiu jitsu en Aikido.

  Op het moment volg ik een korte cursus Judo.

  Lu Gia Jen is een club waar ik mijn sport tot een hoog niveau kan beoefenen in een mooie omgeving. Het is voor mij ook een echte familie club. Er sporten en komen hier meerdere generaties van verschillende families, welke zich ook al jaren met veel energie inzetten voor de club.

  Wilt u altijd op de hoogte blijven?
  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief