Selina Jol

4e dan karate

Lid sinds: 2003
Specialisatie: Karate

  Over mij

  Hallo, ik zal mij allereerst even voorstellen! Mijn naam is Selina Jol en ik woon in Den Haag. Ik ben bijna afgestudeerd aan de opleiding Sportkunde bij Hogeschool InHolland in Haarlem. Wat ik graag doe in mijn vrije tijd is sporten, winkelen en leuke dingen doen met familie en vrienden. Verder werk ik in de vechtsport en wil ik mij verder ontwikkelen binnen het aangepast sporten en mensen hierin begeleiden.

  Ervaring

  Diploma Leerlingbegeleider in vechtsporten

  Sinds 2004 ben ik lid geworden bij Lu Gia Jen. Hoe ik terecht ben gekomen bij Lu Gia Jen is doordat mijn zus hier eerst trainde. Niet alleen is dit de reden dat ik een vechtsport wilde doen, ik wilde leren hoe ik meer weerbaarder kon worden. Hierdoor ben ik eerst gaan kijken of judo ook wat voor mij was, maar dat bleek al snel niet zo te zijn. Uiteindelijk ben ik karate gaan proberen en dat bleek voor mij de geschikte vechtsport te zijn!

  Wat ik vind van Lu Gia Jen is dat het een sportclub is met verschillende vechtsport disciplines. Als je geïnteresseerd bent zijn meerdere sporten mogelijk. Het is een sportclub waar iedereen elkaar kent en respecteert. Het is een gezellig en sfeervolle club waar iedereen welkom is!

  Wilt u altijd op de hoogte blijven?
  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

  Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief