17 mei, 2021
  • 169
by admin

Van de voorzitter: “Goed Nieuws”

Regels voor binnensport (zoals door de gemeente is voorgeschreven)

Na lange tijd is binnensport weer toegestaan. Uiteraard gelden er wel een aantal regels. Voor personen vanaf 18 jaar geldt een maximum aantal van 30 personen per ruimte en zij houden altijd 1,5 meter afstand van elkaar. Sporten mag individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand. Groepslessen zijn niet toegestaan. Ook mogen er geen wedstrijden gehouden worden en is publiek niet toegestaan.

  • Voor en na het sporten moeten personen van 18 jaar en ouder een mondkapje dragen. Tijdens het sporten mag dit af.
  • Voor het sporten moet u een gezondheidscheck doen bij uw leden.
  • Voor kinderen en jongeren tot en met 17 jaar gelden andere regels. Zij mogen binnen samen sporten en daarbij normaal spelcontact hebben. Onderlinge wedstrijdjes zijn toegestaan, publiek is nog niet welkom.

Op de 65e verjaardag van de vereniging dan eindelijk positiever nieuws vergeleken met de voorgaande maanden.Voor een groot deel mogen we de lessen vanaf woensdag 19 mei weer binnen in de accommodatie geven. Ook goed om te vermelden dat de lessen op Tweede Pinksterdag ook doorgaan. In het schema verderop in dit document valt te lezen dat dit voor de lessen in het groen geldt. Op dinsdag 19:00-20:00 uur en op vrijdag 20:00-21:00 uur wordt nog steeds een algemene budoles aangeboden conform de coronaregels, wat inhoudt dat er bij droog weer buiten wordt getraind. Coronaregel buitensporten: sporters <27 jaar: 1,5 meter is niet van toepassing en sporters ≥27 jaar: 1,5 meter dient in acht te worden genomen.Tijdens de diverse lessen binnen zal de kantine helaas nog dicht blijven en zo ook de kleedkamers en douches. De toiletten mogen wel worden gebruikt. Dit is conform de regels zoals de gemeente
ons voorschrijft.

Dit betekent dat u vanaf 19 mei weer terecht kan in onze sporthallen. Hierbij blijven de kleedkamers en douches gesloten, de toiletten zijn wel open.

Ik hoop de komende weken iedereen weer te mogen begroeten en dat ook de laatste stappen naar een normaal sportief en gezellig draaiende verenigingsleven bij Lu Gia Jen spoedig zal volgen.
Aan het bestuur zal het niet liggen en terugkomend op de 65e verjaardag van Lu Gia Jen de tip om alvast 4 september 2021 in de agenda te noteren.

Fred Krijgsman

Het schema staat ook op onze website
(Informatie > Trainingsschema)

Wilt u altijd op de hoogte blijven?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief